Over Ons

Welkom bij Efeze!

Wij zijn een sfeervol restaurant in het hartje van Zevenaar, waar u de hele dag terecht kunt om even lekker te genieten. Kom op een zomerse middag eens langs om op onze loungebanken een lekker wijntje of een Turks biertje te drinken. In de winter zorgen we voor een warme en knusse sfeer in ons restaurant, zodat u uitgebreid kunt tafelen. Daarna kunt u lekker natafelen met een warme chocolademelk of een kop koffie met een cognacje toe. De menukaart biedt voor ieder wat wils met gerechten uit de Turkse en Italiaanse keuken. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om er een gezellige avond van te maken en geeft u het gevoel echt even uit te zijn.

Naast intieme etentjes met dierbaren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor recepties, een jubileum of verjaardagen. We richten dit graag in naar uw specifieke wensen. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje groepen.

Efeze is zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 24.00 uur. De keuken sluit om 22.00 uur. Reserveren is gewenst maar niet noodzakelijk en kan zowel telefonisch als per mail.

Wij zien u graag bij Efeze!

Waar komt Efeze vandaan?

Het antieke Efeze in Turkije is één van de meest facinerende opgravingen uit de oudheid. In haar bloeiperiode in de Romeinse tijd was deze oude havenstad een voorbeeld voor andere steden met haar pracht, praal en cultuur. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen hier het zevende wereldwonder: de Griekse tempel van Artemis.