Kinderfeestje

Feestje!

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar organiseren wij het allerleukste verjaardagsfeestje in Zevenaar. Dit is elke dag mogelijk tussen 12.00 en 16.00 uur. Onze feestjes duren ongeveer 2 uur. De organisatie van uw kinderfeestje kunt u daarbij volledig overlaten aan onze ervaren vakmensen. Wij regelen het allemaal voor u.

Hoe ziet het verjaardagsfeestje eruit?

Wij luiden het feestje in met kinderchampagne. Daarna gaan de kinderen aan de slag. Ze mogen eerst het deeg uitrollen en de pizza beleggen naar keuze. Als de pizza’s de oven ingaan gaan de kinderen aan de slag met het maken van een koksmuts . Zodra de pizza’s klaar zijn is het tijd om te smullen!
Na afloop hebben we ook nog een chocoladefondue waarvan de kinderen kunnen genieten.

Arrangement verjaardagsfeestje
per persoon € 10,95

(50% gaat naar stichting Leergeld de Liemers!)

inclusief

*verjaardagstafel *eigen pizza beleggen en bakken *koksmuts maken *smullen van je zelfgemaakte pizza*onbeperkt limonade *chocoladefondue als dessert

minimaal zes kinderen

Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie!


Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen genieten. Hierdoor zullen wij de helft van de opbrengst van het verjaardagsfeestje doneren aan de stichting Leergeld de Liemers.

Zij richten zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging.

En hier willen wij graag een handje bij helpen!