Arrangementen

Groepsarrangementen

Niet alleen de intieme en kleinere gezelschappen kunnen bij ons terecht, ook groepen zijn van harte welkom bij Efeze. Met ruim 130 zitplaatsen in ons restaurant en 100 op het terras is er genoeg plaats voor u en uw gezelschap. Ons team staat graag voor u klaar om een gezellige afscheidsborrel van een collega te organiseren. Ook voor een uitje met uw familie, een verjaardagsfeestje of een wat formelere receptie bent u bij Efeze aan het juiste adres. Er zijn in overleg verschillende mogelijkheden.

Reserveer Nu

Open Buffet


Een open buffet is de ideale gelegenheid om met een groter gezelschap te dineren. Uw gasten kunnen zelf bij het buffet iets lekkers uitkiezen en daarna aan één van de tafels plaatsnemen. De tafelsetting verandert op deze manier steeds, waardoor uw gasten verschillende gesprekspartners hebben om zo gezellig met iedereen bij te kletsen. Een open buffet is altijd een erg mooi gebeuren waarbij de koks alles uit de kast halen. Voor elke smaak presenteren wij diverse culinaire verrassingen!

Reserveer Nu

À la Carte


Onze kaart is uitgebreid en veelzijdig, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers op staat. Iedereen heeft de gelegenheid om zijn of haar favoriete gerecht te kiezen, of dit nu een heerlijk vlees- of visgerecht uit de Turkse keuken of een Italiaanse pizza of pasta is.

Zie dinnerkaart

Mezeler


Met Mezeler worden in Turkije kleine hapjes bedoeld. Bij dit arrangement worden grote schalen met zowel warme als koude hapjes en gerechtjes geserveerd. Dit is enigzins te vergelijken met de Spaanse tapas: een gezellig gedekte tafel met genoeg keuze voor iedereen. In overleg met u wordt het aantal gangen bepaald.